Prøvespilling!

Vil du lære å spille et instrument? Vet du ikke hvilket? Nå har du muligheten til å prøve mange forskjellige instrumenter!

Våre instruktører er på plass og hjelper deg med å få lyd i instrumentene, så du finner ut av hvilket instrument du liker best.

Vi arrangerer prøvespilling torsdag 26. april og torsdag 03. mai, fra kl 1800 til 1845 begge dager. Passer ikke disse tidene, send oss en e-post, så finner vi en tid som passer deg.

Prøvespilling er helt uten forpliktelser. Kom på prøvespilling for å se om dette er noe for deg! 🙂

Vi rekrutterer! :-)

Vi vil ha deg med i korpset vårt!

-Det spiller ingen rolle hvilket instrument du vil spille, om du har spilt før, eller om du i det hele tatt kan lese noter! 🙂 Uansett nivå har vi alt du trenger, fra notelære og instruksjon til arrangerte øvelser og seminarer. Alle musikanter er invitert på korpsturer fra starten av, noe som gir en fin sosial setting hvor man kan være sammen med venner samtidig som man spiller sammen. I Grav Skolekorps legger vi spesielt vekt på at de yngste raskt blir en del av korpset og trives!

I tillegg til årlige seminarer og korpsturer drar vi også på en og annen utenlandstur. Korpsturer i inn- og utland preges av god stemning, mye moro og fine opplevelser!

I disse dager avholder vi vervekonserter hvor du kan høre på, og prøvespille forskjellige instrumenter. Hvis du ikke har hatt anledning til å delta på en vervekonsert, så kan vi likevel arrangere prøvespilling for deg, bare ta kontakt via skjemaet nedenfor.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvilket instrument du kunne tenke deg å lære å spille, så ordner vi resten.

Du trenger ikke være elev på Grav Skole for å bli med i korpset vårt. Musikantene våre kommer fra flere skoler i nærområdet, og treffer både nye venner og gamle kjente i korpset.

Se oss i aksjon her!

  • Elever i 3. og 4. klasse ønskes velkommen som aspiranter.
  • For elever i 5., 6. og 7. klasse har vi et ‘fast track’ program så man raskt kommer opp på samme nivå som jevnaldrende som har spilt i korpset noen år.

Vil du melde deg inn eller få litt mer info? Vil du prøvespille et eller flere instrumenter for å se hva som passer deg best? Fyll inn kontaktinformasjon under, så tar vi kontakt!

Submit
k

Aktivitetsplanen er oppdatert!

Aktivitetslisten for våren 2018 er oppdatert, nå med alle aktiviteter frem til sommeren, samt noen av aktivitetene i høst. Klikk her for å komme til siste versjon.

NB! Nye aktiviteter legges inn fortløpende; -sjekk aktivitetsplanen for eventuelle oppdateringer med jevne mellomrom!