Bli med i korpset vårt!

Har du lyst til å bli med i korpset? Vi tilbyr alt du trenger, fra notelære og instruksjon til arrangerte øvelser, seminarer, korpsturer og en og annen utenlandstur!

Korps er en fin sosial setting for alle medlemmer, og vi legger spesielt vekt på at de yngste raskt blir en del av korpset og trives!

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvilket instrument du kunne tenke deg å lære å spille, så ordner vi resten.

Se oss i aksjon her!

  • Elever i 3. og 4. klasse ønskes velkommen som aspiranter.
  • Elever i 5., 6. og 7. klasse tilbys intensivkurs slik at barna raskt kommer opp på et nivå hvor de kan spille sammen med jevnaldrende som har spilt noen år.

Ønsker dere å melde dere på eller å få litt mer info? Vil du prøvespille et eller flere instrumenter for å se hva som passer deg best? Fyll inn kontaktinformasjon under, så tar vi kontakt!

Submit
k

Meld deg på Sommerkurs!

SommerkursLurer på hva du skal gjøre i sommerferien mens de vanlige korpsøvelsene tar pause? BLI MED PÅ SOMMERKURS!!!

På sommerkurs treffer du mange musikanter på din alder som er interessert i det samme som deg: KORPS! 🙂 Ikke bare blir du enda flinkere til å spille, det er også masse tid til hyggelig samvær med nye og gamle venner.
Det er mange kurs rundt om i landet; -du finner helt sikkert ett som passer! Klikk her for å lese mer og melde deg på!

Høstkonserten i bilder

2016_11_20-hostkonsert-gsk_0056

Søndag 20. november holdt vi konsert sammen med Eikeli og Eiksmarka skolekorps i Bærum Kulturhus. Konserten var en stor suksess, med deltakelse av store og små i begge korpsene. Både Juniorkorps og Hovedkorps fra begge korpsene spilte fellesnummer og stykker hver for seg, mens Aspirantene fra begge korpsene sjarmerte med et fellesnummer. Musikanter fra begge korpsene var konferansierer, og underholdt og informerte under sceneskifter.

Det hele ble avsluttet med et fellesnummer bestående av Aspiranter, Juniorkorps og Hovedkorps fra begge korpsene.

Les anmeldelsen i Asker & Bærum Budstikke her, eller klikk på et bilde nedenfor for å starte lysbildefremvisning.